Të Rejat e Fundit nga FA

Të gjithë artikujt


Prezantohen rezultatet e punës për grumbullimin e armatimeve pa leje, shkatërrohen 15,401 armë ilegale në Uzinën e Gramshit

e mërkurë, 21 korrik 2021

15.401 armë të vogla dhe të lehta të konfiskuara ose të grumbulluara përmes fushatave të vazhdueshme të sensibilizimit janë demontuar në Uzinën...Zhvillohet Kampionati i Pingpongut në Forcat e Armatosura për vitin 2021

e hënë, 19 korrik 2021

Në mjediset e Batalionit të Policisë Ushtarake në Rinas, u zhvillua Kampionati i Pingpongut të Forcave të Armatosura për vitin 2021, ku morën...Përfundojnë kurset e oficerëve, Peleshi: Së shpejti mësimi në anglisht, AFA sipas modelit të West Point

e enjte, 15 korrik 2021

Shtatëdhjetë e pesë oficerë të Forcave të Armatosura dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës përfunduan kurset e gradave në Akademinë e Forcave të...Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor Begaj pret në takim atasheun e Republikës së Turqisë, kolonel Kablay

e mërkurë, 14 korrik 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj, priti në një takim pune atasheun ushtarak të Republikës së...Kthehet në atdhe Kontingjenti VIII EOD me mision në Letoni

e hënë, 12 korrik 2021

Në mjediset e Batalionit të Xhenios është zhvilluar ceremonia e pritjes së Kontingjentit të VIII të EOD, pjesë e misionit të Prezencës së...Gjeneralmajor prof. asoc. Begaj merr pjesë në analizën 6 - mujore të Forcës Tokësore

e enjte, 08 korrik 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj mori pjesë në analizën 6 - mujore të zhvilluar nga Komanda e...Gjeneralmajor prof. asoc. Begaj merr pjesë në ceremoninë e nisjes së Kontingjentit të 9-të EOD, në Letoni

e enjte, 01 korrik 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj mori pjesë në ceremoninë e përcjelljes së Kontingjentit të 9-të...Agjencia e Sistemeve të Ndërlidhjes dhe Informacionit sot 90 vjet, Peleshi: Mbrojtja kibernetike kyçe përballë kërcënimeve nga fuqi rivale

e mërkurë, 30 qershor 2021

Agjencia e Sistemeve të Ndërlidhjes dhe Informacionit (ASNI), pjesë e rëndësishme e Forcave të Armatosura të Shqipërisë kremton 90 - Vjetorin e...Gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj priti në takim ambasadorin e japonez z. Takada

e martë, 29 qershor 2021

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH, gjeneralmajor prof. asoc. Bajram Begaj, priti në një takim kortezie ambasadorin e Japonisë, të...Zhvillohet kampionati i futbollit në Forcat e Armatosura për vitin 2021

e hënë, 28 qershor 2021

Në mjediset e Garnizonit “Skënderbej”, në Ministrinë e Mbrojtjes, u zhvillua Kampionati i Futbollit të Forcave të Armatosura për vitin 2021, ku...Ju dhe FA

Të gjithë artikujt


Si të rekrutohem ushtar/detar aktiv në FA

Në kushtet e një profesionalizmi më të lartë të FA dhe një angazhimi gjithnjë e më të madh në përmbushje të detyrave në mbrojtje të vendit dhe në...Shërbime: dokumentacioni, procedura

Dokumentacioni për aplikime dhe procedura për pajisjen me vërtetime: Më datë 01 tetor 2014 ka filluar aplikimi për pajisjen me vërtetime pranë...Si të bëhem oficer aktiv i FA

Politika e rekrutimit të kandidatëve për oficerë të rinj në Forcat e Armatosura përmban parimet dhe kërkesat ku do të mbështetet planifikimi,...Si të bëhem nënoficer aktiv i FA

Në kushtet e një profesionalizmi më të lartë të FA dhe një angazhimi gjithnjë e më të madh në përmbushje të detyrave në mbrojtje të vendit dhe në...Video

Shtypi në FA

Të gjithë artikujtMedia SocialeMoti